ВиК-услуги.com – Отводняване на сутерени – ДЕНОНОЩНО 24/7! Ниски цени и бърза реакция до 30-40 минути от приемане на заявката Ви, свържете се с нас на тел: 0898 310 040!

Отодняване на мазета
Отодняване на сутерени

 

ВиК-услуги.com, предлага отводняване с мощни професионални помпи до 66 м3/час за бързо отводняване на наводнени помещения, гаражи, мазета, къщи, складове и всякакъв вид наводнени сгради.

 

 

С нашите мощни помпи за високо и ниско налягане с които се спестят време и средства при вече създалата се обстановка, можем да бъдем полезни. Бързото отводняване на наводнени сутерени е една от нашите дейности, които предлагаме.

Времето е ключов фактор в степента на щетите, нанесени на елементите на мазетата от едно надоднение. Ако водата в мазето остане повече от няколко часа, щетите и количеството на материала, които ще трябва да бъдат отстранени, ще бъдат много повече. В случай, че мазето Ви се наводни, елементи, като гипскартон по стени и тавани, изолация по пода и подовите настилки ще се повредят непоправимо и трябва да бъдат премахнати и заменени с нови, за да се намали допълнително увреждане на цялостната структура. Това ще Ви струва много пари, време и усилия.

Тогава е абсолютно необходимо да се започне процеса на сушене в цялато наводнено помещение, възможно най-бързо. ВиК-услуги.com е най-ефективният начин за отводняване  на сгради. С нашите мощни професионални помпи, ние ще дойдем при Вас до 30-40 мин. от приемане на заявката Ви и ще отводним напълно всяко наводнено помещение за кратко време.

 

Свържете се  с нас на тел: 0898 310 040 и ние ще се отзовем веднага, работим за Вас ДЕНОНОЩНО, 24-7!