ВиК-услуги.com,  е специализирана в откриване на течове и тяхното остраняване. С течение на времето тръбите и съединителите се повреждат  от метеорологичните елементи, налягане и възраст, това е нейзбежно и не може да се предвиди.  Като специалисти във ВиК ремонтите ние знаем това и се съсредоточава ме върху това, което правим най-добре а именно да открием и премахнем  всички ВиК течове от Вашия дом, магазин, офис или помещение. Бързо и в удобно за Вас време!

Професионални ВиК услуги:откриване на ВиК течове

 

  • ВиК ремонти и ВиК услуги
  • Откриване на течове с  камера за видео диагностика на канали
  • Отстраняване на течове
  • Ремонт и подмяна на водопроводната и канализационна система.

ВиК течове са факт от живота. Всеки човек собственик на имот в един момент е изправен пред този проблем, независимо дали са скрити или може да ги видите те се случват по всяко време на денонощието. Ние знаем това и Ви предлагаме нашата професионална помощ  ДЕНОНОЩНО-24/7. Свържете се с нас на 0898 310 040 и ние ще изпратим при Вас най-опитните ни ВиК техници.

Водопроводчиците ни използват най-модерните съоръжения за откриване и ремонт на течове, те са оборудвани с термовизионни камери с, които ще открият всеки един теч.  ВиК техниците ни ще локализират и премахнат проблема бързо н качествено. Нашият опитни водопроводчици ще локализират и премахнат проблема бързо  н качествено. Хроничните проблеми на вашата ВиК система, които водят до ВиК течове могат да се премахнат с ремонт или в някои случаи с подмяна.

Отстраняване на ВиК течовеНие Ви предлагаме пълно обслужване  на водопроводната и канализационна система във Вашия дом, офис или сграда. Ако имате някъде теч, не губете време,  потърсете ни веднага, за да отстраним теча бързо, качествено и на достъпни цени.
Всеки един теч, дори най-малкия, може да причин сериозни наводнения, както на Вас така и на Вашите съседи и да Ви създаде излишни главоболия и огромни финансови разходи. Не допускайте проблема да се задълбочи!
Работим за Вас ДЕНОНОЩНО- 24/7, може да се свържете с нас на тел: 0898 310 040. Бърза реакция до 30-40 мин. от приемане на заявката Ви