ВиК услугиВиК течове са факт от живота. Всеки човек собственик на имот в крайна сметка е изправен пред този проблем, независимо дали са скрити или може да ги видите те се случват по всяко време на денонощието. Ние знаем това и Ви предлагаме нашата професионална помощ 24/7- ДЕНОНОЩНО. Свържете се с нас на 0898 310 040 и ние ще изпратим при Вас най-опитните си водопроводчици!

 

Професионални ВиК услуги:

  • Откриване на течове с термовизионна камераОтстраняване на ВиК течове
  • Отстраняване на течове
  • Ремонт и подмяна на водопроводната и канализационна система

 

Водопроводчиците ни използват най-модерните съоръжения за откриване и ремонт на течове. Разполагаме с модерни цветни  термовизионни камери , скоито ще открият от къде идва теча. Ако Вие имате теч и искате да се направи обследване с термовизионна камера, значи сте попаднали на правилното място. Нашият опитни водопроводчици ще локализират и премахнат проблема бързо  н качествено. Хроничните проблеми на вашата ВиК система, които водят до ВиК течове могат да се премахнат с ремонт или в някои случаи с подмяна. С течение на времето тръбите и съединителите се повреждат  от метеорологичните елементи, налягане, корените на дърветата и възраст. Като специалист във ВиК ремонти ние искаме да се съсредоточим върху това, което правим най-добре!

Ние Ви предлагаме пълно обслужване  на водопроводната и канализационна система във Вашия дом, офис или сграда. Ако имате някъде теч, не губете време,  потърсете ни веднага, за да отстраним теча бързо, качествено и на достъпни цени.
Всеки един теч, дори най-малкия, може да причин сериозни наводнения, както на Вас така и на Вашите съседи и да Ви създаде излишни главоболия и огромни финансови разходи. Не допускайте проблема да се задълбочи!

Професионални В и К  услуги- 24/7, реагираме до 30 минути от приемане на заявката Ви!