Нашата аварийна ВиК служба от напълно квалифицирани водопроводчици е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата за всички ВиК аварии, отпушване на водостоци и улуци, канали и отводняване. Ние оценяваме необходимостта от бързото идване на водопроводчик във Вашия дом, офис или търговски обект и затова винаги се стремим да бъдем при Вас в рамките на 30 мин. след обаждане на Тел: 0898 310 040.

 

Ако Ви е нужна професионална помощ свързана с отпушване на улуците или водостоците в имота Ви и искате професионален ВиК специалист да реши проблема Ви бързо, качествено и най вече на достъпна цена без значение по кое време на денонощието, обадете се на Тел: 0898 310 040. Екипите ни разполагат с камиони и бусове оборудвани с професионални машини и жила за отпушване на улуци, водостоци, канали, шахти и др. Предлагаме и отпушване с вода под налягане за по-добър резултат, когато машините не могат да се справят със запушването. 

 

Професионални ВиК Услуги 24/7- ДЕНОНОЩНО. Реагираме до 30 минути от приемане на заявката Ви! Свържете се с нас на телефон: 0898 310 040.