Отпушване на тоалетни

 

 

Нашата аварийна ВиК служба от напълно квалифицирани водопроводчици е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в семицата за всички ВиК аварии, отпушване на канали и отпушване на тоалетни в София. Ние оценяваме необходимостта от бързото идване на водопроводчик във Вашия дом и затова винаги се стремим да бъдем при Вас в рамките на 30-40 мин. след обаждане на Ви!

 

Ако Ви е нужна професионална помощ свързана с запушена тоалетна Вашия дом, офис или магазин и искате майстор-водопроводчик да реши проблема Ви бързо, качествено и най вече на достъпна цена без значение по кое време на денонощието, обадете се на Тел: 0898 310 040. Без значение дали сте изпуснали ароматизар, или в тоалетната са попаднали, дамски принадлежности, играчки, хартии и др. Вие можете да разчитате на професионалните ни екипи, които разполагат с  оборудвани камиони и бусове заредени с професионални машини, жила и всичко необходимо, за да се справят с  всеки запушен канал за кратко време. Препоръчваме и по честа профилактика на канализационната Ви система, за да се избегнат по сериозни проблеми в бъдеще. 

 

Отпупшване на тоалетни Симеоново

Професионални ВиК Услуги 24/7- ДЕНОНОЩНО. Реагираме до 30 минути от приемане на завката Ви! Свържете се с нас на телефон: 0898 310 040.