Отпушване на каналиПрофесионални отпушване на шахти – 24/7

Нашите експерти могат да решат всички видове търговски, промишлени и битови канализационни проблеми. За нас  няма шахта, която не може да бъде отпушана, нашите екипи разполагат с камиони и бусове оборудвани с професионални машини и жила за отпупване на всякакъв вид канали, мивки, сифони, тоалетни, шахти и др. Ако те не успеят да отпушат запушването,  Ви предлагаме отпушване с вода под налягане, която прочиства всичко със мощна струя. Може да разчитате на нас по всяко време на денонощието, достатачно е само да се свържете  с нашите оператори и да обясните за проблема Ви.  До 30-40 мин. след приемане на заявката Ви, нашите квалифицирани водопроводни техници ще бъдат при Вас!

Отпушване на шахти

 

Повечето проблеми с  канализацията са резултат от натрупване на мазнини и хранителни частици. Чужди предмети като сламки, хартиени кърпи, въжета, парцали, косми, корени, прибори, играчки и женски хигиенни продукти също могат да причинят запушване на канализацията, мивката, тоалетната и всички отходни тръби.
Ние предлагаме цялостни отводнителни и отпушващи услуги на достъпни цени и с гаранция за качество.
Аварийното обслужване е нашата специалност! Ние ще стигнем до Вас бързо -24 часа на ден, 365дни в годината- за решаване на всеки проблем с канализацията в сградата Ви, така че  всичко да се  върне собратно към нормалното възможно най-бързо.
Независимо дали имате извънредна ситуация или просто нужда от поддръжка, може да се обадите на 0898 310 040. Ние ще се отзовем в удобно за Вас време. В допълнение, при свързване с нашите оператори, ще получите съвети и цени за желаните от Вас услуги.

Отпушване с вода под налягане на шахти

 

Доверете се на професионалистите в областа на ВиК услугите- ДЕНОНОЩНО 24/7!

Свържете се с нас  на тел: 0898 310 040!